Selecteer een pagina

Dit zijn wij..

missie

In tijden van schaalvergroting proberen wij nog écht vakwerk te leveren. Wij gaan altijd voor kwaliteit boven kwantiteit. We streven naar korte lijnen met onze klanten. Zo leveren we de beste klantspecifieke oplossing. Dankzij een korte reactietijd zorgen we voor duidelijkheid bij onze afnemers.

visie

Door regelmatig en op de juiste manier de waterwegen van onze klanten schoon te houden, proberen we de doorstroming van water te bevorderen. Er zijn steeds grotere schommelingen in het weer, en er is ook steeds vaker sprake van extreme regenval of extreme droogte. Wij optimaliseren de waterwegen en helpen u zo aan een juiste vochtregulering in de landbouw. 

Cor Lodders

Cor Lodders

EIGENAAR

Dankzij mijn jarenlange ervaring ken ik de gehele polder bijna uit m’n hoofd. Die ervaring helpt mij om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tony Lodders

Tony Lodders

MEDE-EIGENAAR

Door het jaar heen ben ik vooral bezig met het onderhouden van machines onder Tony Lodders. In het hoogseizoen spring ik bij waar Cor me nodig heeft. 

Carla Lodders

Carla Lodders

MEDE-EIGENAAR

In de zomermaanden ben ik druk met de appelpluk. Door het jaar heen verzorg ik de boekhouding en alle overige administratieve werkzaamheden.