Selecteer een pagina

Al vanaf het begin was hij er bij: Bram van Klein Alpenhof, de waakhond van het bedrijf. Hij is altijd al erg betrokken geweest bij het bedrijf van Cor. Toen hij constateerde dat Cor het wel erg druk begon te krijgen, voorzag hij de problemen die daarmee gemoeid zouden zijn. Hoe moet dat met de beveiliging? Een groeiend machinepark.. misschien een grotere schuur? In zijn eentje kon hij daar echt niet tegenop blaffen! Hij belegde een vergadering met Cor met veel koekjes, maar Cor kwam niet opdagen. Toen besloot Bram het heft in eigen hand te nemen..

Hij besloot dat hij een klein leger mini-Brammetjes nodig had om het toekomstig groeiend bedrijf te kunnen blijven beveiligen. Zijn bloedlijn is hier extreem goed voor geschikt, dus hij moest het doen. Na een wilde nacht met de buurhond, die de hele straat wakker had gehouden, was het nu afwachten wat er van ging komen. De buik van de buurhond begon te groeien en al snel was Bram de trotse vader van zijn kleine leger.

Toen Cor hoorde wat er was gebeurd, was hij compleet van slag. Hij kon toch niet koekjes kopen voor ál die kleine Brammetjes? Daar had Bram niet bij stil gestaan. Na lang overleg besloten Cor en Bram de sterkste zoon uit te zoeken om de beveiliging voor de komende jaren in ieder geval te kunnen garanderen. En dus voegde Gustav alias Guus zich bij het Cor-Lodders-Loonbedrijf-Security-Team. De rest is geschiedenis..